• darkblurbg

over jou

Door te schrijven over de mens achter de organisatie, over jou dus, maak je het verschil

Ik schrijf over je passie en liefde voor het vak. Waarom doe je wat je doet? Waarom geloof je erin? Door dit te vertellen, raak je de lezer.

over je organisatie

Echte verhalen die de identiteit van je organisatie laten zien, zonder het mooier te maken dan het is

Ik schrijf op zo’n manier over jouw organisatie, dat mensen direct weten waar je voor gaat en staat.

over je klant

Zodat potentiële klanten zich kunnen identificeren met jouw organisatie

Klanten, cliënten of mantelzorgers, ik schrijf graag over hen. Laat hun vertellen waar jouw product of dienst aan bijdraagt! Met persoonlijke communicatie laat je zien dat je aandacht hebt voor de mens.

over je werknemers

Zij zijn het kloppende hart van je organisatie, zij maken je organisatie tot wat die is
 
Jouw personeel en vrijwilligers staan voor jouw organisatie. Ik schrijf over de mooie gebeurtenissen, de liefde voor het vak, maar ook over de pijnpunten in het vakgebied. Mijn hart ligt bij organisaties die met mensen werken.

Magazine

Echte aandacht voor jouw organisatie

Een magazine verstilt. Hiermee krijgt jouw organisatie of bedrijf de aandacht die het verdient. Zie je het al voor je: een prachtig vormgegeven glossy over je organisatie boordevol verhalen die ertoe doen? Of een aansprekende brochure die de sfeer van je organisatie uitademt en met weinig woorden het hele verhaal vertelt? Ik schrijf voor jou, zonder je doelgroep uit het oog te verliezen. Van inhoud tot concept, van concept tot eindresultaat.

Artikelen

Eerlijke artikelen over het hart van de organisatie

Laat het hart van je organisatie zien door on- en offline het waarom ervan te benadrukken. Ik schrijf voor mensen, over mensen: inspirerende diepte-interviews, reportages voor je magazine of juist laagdrempelige artikelen voor in je nieuwsbrief. Het kan allemaal!

Eindredactie

Jouw tekst, maar dan nog krachtiger

Heb je een vlotte pen en wil je een kritische blik op je tekst? Ik schrijf, maar doe daarnaast ook eindredactie! Jouw tekst, maar dan nog krachtiger!