• darkblurbg

Van scholen tot zorginstellingen, van stichtingen tot grootschalige bedrijven. Hoe verschillend ook; ze behoren allemaal tot mijn opdrachtgevers. Ik maakte tientallen brochures en magazines en schreef talloze artikelen voor hen. Een kleine greep uit de opdrachten die ik onlangs uitvoerde.

De Haven

Voor Zorg- en Wooncentrum De Haven werkte ik aan een publieksvriendelijke brochure van het strategisch beleid. Persoonlijke verhalen van bewoners, mantelzorgers en medewerkers staan hierin centraal.

Stichting Veluwse Wens Ambulance

Stichting Veluwse Wens Ambulance brengt laatste wensen in vervulling. Kosteloos, dankzij trouwe donateurs en vrijwilligers. In de Nieuwsbrief staan de wensvragers centraal, zij voor wie het afscheid nadert.

Van Werven

Van Werven is een Infra&Recyclingbedrijf en werkt al 70 jaar aan duurzame oplossingen, met het oog op de volgende generatie. Voor de rubriek ‘Bijzondere hobby’ in het interne magazine interview ik medewerkers met een, je raadt het al, bijzondere hobby. 

Gomarus College

Het Gomarus College is een gereformeerde school met voortgezet onderwijs. Ieder jaar brengt de school een prachtige glossy uit, boordevol inspirerende interviews. Ik sprak hiervoor leerlingen en docenten op alle locaties: Drachten, Groningen, Leeuwarden en Assen.

De 4e Musketier

Deze mannenbeweging biedt inspiratie voor ieder mannenhart. De glossy MUSK4 is voor mannen die verlangen naar avontuur en gerechtigheid. Tientallen artikelen schreef ik voor dit magazine en dat doe ik nog steeds.   

Menso Alting

Mbo Menso Alting Zwolle biedt opleidingen aan in verschillende sectoren. Ik schreef de opleidingsgids: van concept, inhoud tot eindresultaat.

Boek Nancy

Nancy Wolting-Hulzinga had een zusje met het Rett syndroom. Ze schreef er een boek over: ‘Tinus, gewoon mijn zusje’. Als eindredacteur heb ik de teksten kritisch gecheckt op taal-, spelling- en stijlfouten.