• darkblurbg

Hoe zit jij in elkaar? Waarom doe je wat je doet? Dit soort vragen spelen steeds door mijn hoofd als ik mensen zie. Mijn leven lang al ben ik gefascineerd door mensen. Ze intrigeren me; ik wil ze doorgronden en weten hoe ze in het leven staan. Zo keek ik als kind ongegeneerd naar mensen om te zien hoe ze op elkaar reageerden en groepsprocessen konden me eindeloos boeien.

Nu ik ouder ben, weet ik dat ik op zoek was naar verbinding, naar écht contact. Nog steeds leeft dat verlangen in me. Ik wil weten wie iemand ten diepste is. Wat gaat er schuil achter een lachend gezicht? Waarom worden bepaalde keuzes gemaakt? Wat is de drijfveer van die ondernemer? Het maakt niet uit over wie ik schrijf, iedereen heeft een verhaal. De gouden momenten en rauwe randjes maken je verhaal uniek én onderscheidend.

Het gaat om de mens

Tot voor kort reisde ik voor mijn werk de hele wereld over. Ik kwam in gesloten landen, oorlogsgebieden en streng-islamitische staten. Hier sprak ik met vluchtelingen en mensen die er niet mochten zijn. Zij vertelden me de gruwelijkste verhalen. Daar, op die plek, realiseerde ik me elke keer weer dat mijn pen zo’n machtig wapen is. Zelfs te midden van de puinhopen van een oorlog. Ik voelde me verantwoordelijk om hun verhaal te vertellen en ergens voel ik die verantwoordelijkheid nog steeds. Maar dan ook dichterbij huis. Omdat ook jouw verhaal het waard is om verteld te worden.

Als tekstschrijver heb ik talloze mensen zichtbaar gemaakt: van motorracers tot blotevoetenmannen en van ernstig zieken tot succesvolle zakenvrouwen. Van al deze mensen heb ik zo veel geleerd. Het maakt niet eens zozeer uit waarover ik precies schrijf, omdat het gaat om de mens. Ieder persoon is uniek. Ieder persoon is onderscheidend. Daarom schrijf ik graag jouw verhaal – vanuit mijn hart.